Op zoek naar de koetshoeve?

taxi gent
taxi in gent
taxi brugge
taxi sint truiden
taxi zottegem
brasschaat taxi tarieven
taxi maldegem
luchthavenvervoer zaventem
de koetshoeve
Restaurant Tea-Room Feestzaal De Koetshoeve Heerlijk restaurant langs het Schipdonkkanaal.
Indien wij onszelf in één woord zouden moeten omschrijven, dan is de term familiaal zonder twijfel het gepaste antwoord. Sedert september 2015 baten wij, Katrien Stijn De Vreeze een dynamisch moeder-zoon duo, restaurant De Koetshoeve uit. De familiariteit die wij in onze zaak willen uitstralen begint niet enkel bij ons.
Openingsuren De Koetshoeve Maldegem Berlaars 2a.
Openingsuren De Koetshoeve Maldegem. 09 377 07 42. Route naar De Koetshoeve plannen. Bewerk Voeg openingsuren toe! Bewerk de gegevens van De Koetshoeve. Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven.
De Koetshoeve in Maldegem, Berlaars 2a, telefoon: 09/377 met openingsuren Traiteurs.
Zo ndag 02/08. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Koetshoeve in Maldegem. Oude Staatsbaan 53. Slagerij Traiteur Dobbelaere. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan. Blijf op de hoogte. In de pers.
Vrijwilligers OCMW Maldegem in de bloemetjes gezet OCMW Maldegem.
Vrijwilligers OCMW Maldegem in de bloemetjes gezet. Vrijwilligers OCMW Maldegem in de bloemetjes gezet. Op de start van de Week van de Vrijwilliger, zaterdag 3 maart, werden de 83 vrijwilligers van het OCMW Maldegem uitgenodigd voor een ontbijt in De Koetshoeve Maldegem.
Reserve opslaan voor de winter EekloAdegem, De Standaard.
Bijna honderd kinderen uit de omgeving van Tsjernobyl Wit-Rusland zijn deze zomer te gast in Vlaanderen. De Oost-Vlaamse afdeling blies zaterdag verzamelen aan de Koetshoeve in Adegem voor een verwendagje. De kinderen uit Wit-Rusland en de gastgezinnen beleefden zaterdag een leuke namiddag.
De Koetshoeve Fietsroute RouteYou.
Aanmelden Kies een taal. RouteYou nymy Routes De Koetshoeve. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. 1760 keer bekeken Publiek. Bekijk de uitgebreide routebeschrijving in het roadbook. Bekijk de gids met alle bezienswaardigheden.
Dansnamiddag in de Koetshoeve VZW De Lindeboom.
Enige tijd geleden zijn we per toeval in de Koetshoeve beland. Een mooi restaurant taverne met groot terras. Toen we daar voor het eerst kwamen was het er heel druk en kwamen we te weten dat er hier elke maandag dansnamiddag is en bij mooi weer buiten op het terras.
De koetshoeve adegem Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van De koetshoeve adegem op Facebook.

Contacteer ons