Meer resultaten voor de koetshoeve

TAXI GENT
taxi in gent
taxi Brugge
taxi sint truiden
TAXI ZOTTEGEM
brasschaat taxi tarieven
taxi maldegem
luchthavenvervoer Zaventem
de koetshoeve
De Koetshoeve viert afscheid én overname op één avond Taptoe.
Hij gaf zijn nieuwe zaak de welluidende naam De Koetshoeve. Passerende fiets en wielertoeristen langs het jaagpad waren zijn eerste en dra voornaamste klanten. Later kwam er voor de deur een jachthaven. Een zegen voor De Koetshoeve. Want uiteraard werd het clublokaal daar voortaan gevestigd.
date
DE KOETSHOEVE Adegem Gastro Selekt.
Sedert september 2015 baten wij, Katrien Stijn De Vreeze, een dynamisch moeder/zoon-duo, restaurant. De Koetshoeve uit. Om ons restaurant te leren ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken in een huiselijke sfeer, nodigen wij u uit voor een fijn en gezellig etentje.
schoorsteenveger antwerpen
De Koetshoeve Gezellige tearoom heerlijk restaurant langs het Schipdonkkanaal. De Koetshoeve Gezellige tearoom heerlijk restaurant langs het Schipdonkkanaal.
Wij houden zowel van de klassieke gerechten als een occasionele surprise, dit steeds geprepareerd met verse producten en onder het nauwlettende oog van onze chef. Wij willen u vriendelijk uitnodigen om samen met ons te genieten van de het familiaal karakter van restaurant De Koetshoeve. Stijn, Katrien het Koetshoeve team.
offerte schoonmaakbedrijf
De Koetshoeve in Maldegem, Berlaars 2a, telefoon: 09/377 met openingsuren Traiteurs.
Vr ijdag 27/08. Za terdag 27/08. Zo ndag 26/08. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Koetshoeve in Maldegem. Oude Staatsbaan 53. Slagerij Traiteur Dobbelaere. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan.
tarieven slotenmakers
De Koetshoeve, Adegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Koetshoeve Restaurant Taverne Tea-Room Berlaars 1A, Adegem 9991, België. Deze vermelding verbeteren. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker.
De Koetshoeve, Adegem PocketResto.
Lees alle reviews. In de buurt van restaurant De Koetshoeve. Restaurant Stadhuis Van Raverschoot, Adegem. op 1.1 Km van De Koetshoeve. Eetcafé Bakkerei, Eeklo. op 2.3 Km van De Koetshoeve. Restaurant Old Flandria, Eeklo. op 2.4 Km van De Koetshoeve.
De Koetshoeve, Eeklo Tel: 093770. Restaurants goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Peperstraat 115, 9900 Eeklo. 09 377 07 42. Andere interessante bedrijven in de buurt. Warande 10, 9982 Sint-Jan-in-Eremo Sint-Laureins. Oosteeklostraat 1, 9971 Lembeke Kaprijke. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten.

Contacteer ons